Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Design Wordpress Sider

www.job4me.dk

WWW.JOB4ME.DK

SSL er en forkortelse for Secure Sockeys Layer. SSL er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det er www.grandts.net afpasset til og det giver atter en sikkerhed for den enkelte bruger der anvender siderne.

 

s iden  er mit tidligere jobsite Mit navn er John Grandt:  og jeg er tidligere 1′ Level IT Supporter i fleksjob og har efterhånden arbejdet i over 12 år med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg har tidligere været ansat som 1′ Level IT Supporter hos .A/S J. Lauritzen’s Eftf. –  Et job som jeg satte utroligt meget pris på. Og som gav muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Indtil nu har jeg været hos Lauritzen i over 8 + år. Jeg er dog nu skiftet til en ny virksomhed per. den 1 april 2019, under HKJ Group, ja jeg har været heldig at få nyt job som IT Koordinator & SharePoint udvikler i samarbejde med min meget dygtige kollega Jan Sandholm. Vi skal sammen forsøge at samle IT trådene hos Gas Turbine Services

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover  dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det, vil det kun være en god ting. Mit design er ofte grænsende til det lidt waco (i know) ikke desto mindre er det noget jeg ikke kan lade være med. Lige bedst som man tror at nu er siderne her færdige, ja så finder jeg igen på et eller andet waco og ligge op på disse sider. Jeg håber at du kan hente blot lidt inspiration fra mine sider, så er min mission sådan set fuldført på et overordnet plan-

 

siderne er også et igangværende projekt, som hele tiden skal udvikle sig. Derfor er der løbende opdateringer på special design på siderne under portfolio, tilføjet som jeg får dem identificeret og føjet til min portefølje. Nyheder, er de sider, hvor der vil blive tilføjet nyt når jeg finder noget jeg gerne vil dele med mine besøgende. Eller syntes jeg er værd for andre også at dele og det vil komme op når jeg har tiden til det. Nyt & Artikler er hvor du finder de seneste blog artikler

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
HTML5
40%

 

 

www.job4me.dk

 

 

Related posts

www.hjerneskadet.com

John Grandt

english.grandts.com

John Grandt

Born & Raised

John Grandt

Leave a Comment

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
english-grandts-com
english.grandts.com

ENGLISH.GRANDTS.COM SSL er en forkortelse for Secure Sockeys Layer. SSL er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere...

Close