Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Wordpress Sider

www.job2you.dk

www.job2you.dk | WordPress

 

Web-Design er ikke mit daglige job, men min passion jeg drømmer i ‘360 design og designer hele tiden nye ting. Hvorfor? fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Mit resume site www.job2you.dk er et mere personligt præget WP site, her kan du fine CV og Resume samt flere informationer som er rettet mere mod at “sælge” mig selv som person, jeg har haft great fun ved at lave siderne omend der er et alvorsord med omkring fleksjob.

Du kan købe temaet på Themeforest.Net

 

Med Version 14.0 nåede job2you.dk en milepæl på langt over 40 sider siden 1999. Sammenlagt med den tid og energi jeg har lagt i dette er det helt sikkert for meget, men det har ikke afholdt mig fra hele tiden at søge nye tiltag for mit domæne. Og holder man af design så er det vel ikke så galt at bruge tid på kreative og innovative hjemmesider.

 

www.job2you.dk

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

Coming Up 2020 – Cars

John Grandt

Coming Up 2020 – WildLife

John Grandt

www.job4me.dk

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud og besøgstal!

Wohouuu eller noget! Vi nærmer os med raske skridt over en Million besøgende på grandts.com - pt: er vi på 953332 - det er da vildt. Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine backups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Visit my English Pages
Read previous post:
Før du går i gang

WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og...

Close