Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Wordpress Sider

www.job2you.dk

www.job2you.dk | WordPress

 

Web-Design er ikke mit daglige job, men min passion jeg drømmer i ‘360 design og designer hele tiden nye ting. Hvorfor? fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Mit resume site www.job2you.dk er et mere personligt præget WP site, her kan du fine CV og Resume samt flere informationer som er rettet mere mod at “sælge” mig selv som person, jeg har haft great fun ved at lave siderne omend der er et alvorsord med omkring fleksjob.

Du kan købe temaet på Themeforest.Net

 

Med Version 14.0 nåede job2you.dk en milepæl på langt over 40 sider siden 1999. Sammenlagt med den tid og energi jeg har lagt i dette er det helt sikkert for meget, men det har ikke afholdt mig fra hele tiden at søge nye tiltag for mit domæne. Og holder man af design så er det vel ikke så galt at bruge tid på kreative og innovative hjemmesider.

 

www.job2you.dk

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
HTML5
40%

 

 

Related posts

www.job4me.dk

John Grandt

www.hjerneskadet.com

John Grandt

english.grandts.com

John Grandt

Leave a Comment

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
ant-and-the-lion
En Fabel Løven & Myren

Der var engang en myre, der hver morgen mødte tidligt på arbejde og straks gik i gang med opgaverne. Myren...

Close