Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Design Wordpress Sider

www.hjerneskadet.com

WWW.HJERNESKADET.COM

Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at min kone gennem 38 år har pådraget sig en hjerneskade med 4 blodpropper, samt en gensygdom.

Til gengæld vil jeg være mere aktiv med domænet hjerneskadet.com og forhåbentligt en gang i 2020 bedre kunne fokusere på Grandts.Media igen.

hjerneskadet.com er oprettet af den simple grund at min kone Tove Marie Thomsen, er ramt af en hjerneskade. Med 4 blodpropper og en diagnose med Melas Navnet er en forkortelse for Myopati (muskelsygdom), Encephalopati (hjernesygdom), Lactat-Acidose (ophobning af mælkesyre i blodet) og Slagtilfældelignende anfald.

Hvad vil du med siden

Jeg vil først og fremmest være med til at udbrede kendskabet til de konsekvenser en hjerneskade kan have for dine kære og alle de omkring dig. Samtidig prøver jeg på at finde mening med livet generelt for mig selv, at miste den man har allerkærest er nok det værste der kan overgå et menneske.  I skrivende stund er bevidstheden for Tove om tid og sted heldigvis tilbage igen, men endnu ved ingen endnu om hvor langt Tove når. Tove har fået tildelt førtidspension grundet hendes hjerneskade så det er ikke for sjov at siden er oprettet tjek ind på siden hvis du vil vide mere om hjerneskader.

 

Jeg vil samtidig hjælpe mig selv omkring den sorg som jeg føler over tabet af en livspartner ved at prøve at skrive omkring hjerneskader og Melas jeg har naturligvis meldt os begge ind i hjerneskadeforeningen i øvrigt har de fleste i familien gjort dette. Det er jeg naturligvis meget glad for. Det er ikke fordi familien ikke støtter op omkring Toves sygdom, for det gør de helt bestemt og på alle tænkelige måder.

Jeg håber med tiden at andre vil tage del i at bruge mine sider som jeg har oprettet. Jeg vil gerne i kontakt og udveksle tanker, ideer via det forum som facebook er kan jeg via dette forum hjælpe andre og de kan hjælpe mig ville kræfterne med siden ikke være helt spildt, lad mig understrege at jeg ikke på nogen måde forsøger at gå hjerneskadeforeningen i bedene med disse sider, tvært imod er disse sider fra hjerneskadeforeningen en stor inspirationskilde for mig og resten af familien.

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
HTML5
10%
Wordpress
40%

 

 

www.hjerneskadet.com

 

 

Related posts

Coming Up 2020 – Cars

John Grandt

Coming Up 2020 – WildLife

John Grandt

www.job4me.dk

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud og besøgstal!

Wohouuu eller noget! Vi nærmer os med raske skridt over en Million besøgende på grandts.com - pt: er vi på 953332 - det er da vildt. Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine backups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Visit my English Pages
Read previous post:
Før du går i gang

WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og...

Close