Glemt detaljer?

OPRET KONTO

CORE •
BUGS

PLUGINS

PLUGINS - BUGS - SECURE BACKEND

wordpress-security

WORDPRES
SECURITY

HOW
TO

PREV
NEXT

Vær opdateret, tilmeld dig min Mail Liste?

WORDPRESS FAQ.

56+

WP SIDER

468+

PROJEKTER

900+

KAFFE

180+

VIDEOER

WordPress er open source websoftware, som du kan installere på din webserver for at oprette din hjemmeside, blog, fællesskab eller netværk. WordPress startede som et værktøj til blogging, men har udviklet sig til et fuldt udbygget Content Management System (CMS), der er i stand til at drive websteder, netværk og fællesskaber.

En af de vigtigste fordele ved WordPress er, at du har kontrol. I modsætning til fjernhostede scripts som Blogger og LiveJournal hoster du WordPress på din egen server. Installationen er meget enkel, og det samme er konfigurationen. I modsætning til andre softwareprogrammer er der ikke en million filer til chmod, og der er heller ikke snesevis af skabeloner til at redigere bare for at få dit websted sat op og se ud, som du ønsker.

Blogsider i WordPress bliver også genereret i farten, hver gang der anmodes om en side, så du ikke har flere arkivsider, der tilstopper dit webhotel. At vente på, at siderne genopbygges, hører fortiden til, fordi skabelonændringer foretages på få sekunder.

WordPress er bygget efter W3C-standarder for XHTML og CSS, hvilket sikrer, at dit websted nemmere gengives på tværs af standard-kompatible browsere. Andre browsere understøttes med nogle få hacks; det er en realitet på nettet, at hacks er nødvendige.

Aggregator-understøttelse er indbygget med en række standard RSS-konfigurationer, der allerede er udført for dig, såvel som Atom. At følge standarder gør dit WordPress-websted nemmere at administrere, forlænger dets levetid for fremtidig internetteknologi-adoption og hjælper med at give dit websted det bredest mulige publikum.

WordPress.com er et blognetværk drevet af Automattic. Den bruger WordPress-software, men individuelle blogs hostes og administreres af WordPress.com. Dette er en gratis tjeneste med premium tilføjelser og opgraderinger.

WordPress.org kan du downloade WordPress, den websoftware, som WordPress.com kører på. Når du har downloadet det, kan du uploade det til en webserver og køre dit eget WordPress-websted.

Nej. Du burde kunne bruge WordPress gennem brugergrænsefladen uden nogensinde at skulle røre PHP.

Den eneste gang, du ville ændre dit WordPress-websted med PHP, ville være, når du integrerede nogle af de meget specielle plugins der findes. Der er et lille antal plugins, der stadig kræver manuelle redigeringer af dine filer. I de fleste tilfælde gives klare instruktioner normalt i en tekstfil med plugin'et.

Bortset fra det, ville du ikke skulle ændre nogen af PHP-filerne.

For at få information om din server kan du bruge PHP Info-funktionen:

Indsæt dette i en ny Notesblok / BBEdit-fil

<?php phpinfo(); ?>

Gem som info.php

Upload til server. Besøg i din browser (www.example.com/info.php)
Det vil give dig information om din php-version og mod_rewrite.

Info.php-filen returnerer en side, der beskriver detaljerne for din PHP-installation. Du kan se om mod_rewrite er indlæst. Under apache-headeren skal du se i afsnittet Loaded Modules og se, om mod_rewiite er angivet.

OM

JOHN GRANDT

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos A/S Gasturbineservices.com med 1’level Support som hoved opgave – Frem til september 2022  Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Jeg har ligeledes været hos A/S J. Lauritzen’s Eftf.  i 7 + år. PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden yder jo en vis form for socialt ansvar også.

 

sådan er processeni 3 steps

Skal du have en ny hjemmeside? Så er processen faktisk ikke så lang, tre step og du er igang med at få lavet en side der kvalitetsmæssig er noget af det bedste du kan få inden for CMS Systemer, få et holdbart produkt! brug Wordpress

plan & strategi

Du kan kontakte mig, eller bruge min designform for råd & vejledning om det du ønsker.

design & udvikling

Når du har fundet ud af hvilket system du vil have,finder jeg en designer til dig. Ud fra din ide.

test & levering

Jeg overvåger nøje udviklingen på din nye side og får det rettet efter din ønsker, hvis det er muligt.

copy right microsoft

Windows 11 er her!

28 oktober 2021 Af John Grandt i Tips og Tricks, Windows
amp-mobile-site

AMP og Grandts.Com

25 oktober 2021 Af John Grandt i Amp, Artikler, Blog, Featured
Denne hjemmeside er Version 15.0

Hjemmesiden er i Ver. 16.3

24 oktober 2021 Af John Grandt i About Siderne, Artikler

Bliv klogere på ERP…

06 juli 2021 Af John Grandt i Tech, Tips og Tricks, Windows

SIDST TILFØJET

Like our page

5894

Follow Us

25374

Circle Us

3841
TOP