Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Art Artist Ikke-kategoriseret People Streets

Walls and Murals

[blockquote quote_type=”type1″ author_name=”- William W. Purkey.” width=”50%” float=”left”]”You’ve gottadance like there’s nobody watching, Love like you’ll never be hurt, Sing like there’s nobody listening, And live like it’s heaven on earth.” [/blockquote] Underjordiske vægge i NY. Der er loads af Art i New Yorks undergrundsbane det er kun et spørgsmål om, hvilken retning du tager derefter stige ind i et tog i undergrundsbanen. Jeg har prøvet at samle nogle af dem på mine sider, street art er ofte overset som en kunstform. Men kunstneren kan meget vel være ekstremt dygtig, lad mig nævne street art-kunstnere som Beau Stanton som eksempel på en artist som er meget højt profileret i hele verden, ikke kun for street art, men også som en allround kunstner.

En tværfaglig kunstner, Stantons værker tager form af malerier som f. eks, vægmalerier, store anlæg, farvet glas, og multimedia animationer. Med fokus på omhyggelig teknik og håndværk, er Stanton arbejde stærkt informeret af historiske ornamentik, religiøs ikonografi, og klassisk maleri. En stor interesse i ikoniske visuelle symboler og jungianske arketyper ofte er grundlaget for hans billeder.

Stanton er oprindeligt fra Californien, hvor han studerede Illustration på Laguna College of Art and Design. Han flyttede til New York efter eksamen i 2008, hvor han fortsætter med at bo og arbejde i Red Hook, Brooklyn konstant inspiration fra lokale nautiske historier. Hans arbejde er for nylig blevet vist i en 12. århundrede krypt, om Berlinmuren, en Fiat 500, og i gallerier verden over.

 

[custom_button style=”btn_small btn_type1″ icon=”icon-user” target=”_blank” href=”http://www.beaustanton.com/”]Official Website Beau Stanton[/custom_button]

 

 

 

Related posts

Flash Mob Bilka, Esbjerg

John Grandt

Streets of Copenhagen 2

John Grandt

Woman Shares Transformation A Year After Taking Up Running

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud

Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine back ups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Read previous post:
flashmob metro
Symphony Orchestra Flashmob

The element of surprise never seems to be more amazing then people do the totaly unexpected in public. Like this...

Close