Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Ikke-kategoriseret

video.grandts.com

video.grandts.com | WordPress

 

Da videoer kan være tunge på din server, hvis du vælger selvhostede videoer, har jeg lavet et websted med mine Adobe After Effects intro videoer, der kun er dedikeret til det. Og fordi det kører af Youtube, har jeg også NON Flash, hvilket gør dem brugervenlige på samme tid, selvfølgelig Cross browser venlig også. Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. Domænet / siderne er også et igangværende projekt, som løbende skal udvikle sig. Derfor er der løbende nye / gamle porteføljeelementer tilføjet, da jeg får dem identificeret og tilføjet til min portefølje. Ordbrud og kunst er de sider, hvor de nye ting vil blive tilføjet, når jeg finder noget, jeg er i stand til at dele med mine besøgende. Eller handlinger, som jeg laver regelmæssigt, når tiden er rigtig til dette.

Siden kører mine AAE videointroer som indlejrede filer fra Youtube, hvilket betyder, at jeg har en Youtube-kanal, hvor jeg kan uploade mine intro-filer i mp4-format, hvorefter min fil bliver komprimeret og slået til det format, som Youtube ønsker gør det i den bedste kvalitet og så hvad alle kan se dem.

 

video.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

Domænet og tip

John Grandt

videotouch.grandts.com

John Grandt

Woman Shares Transformation A Year After Taking Up Running

John Grandt

Skriv en kommentar

Leave a review

    Read previous post:
    digital-grandts-com
    digital.grandts.com

    digital.grandts.com | Wordpress   digital.grandts.com en anden form for udtryk det var/er et sted med innovativt design, men også et...

    Close