Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Art Artist Ikke-kategoriseret People Streets

Streets of Copenhagen

[blockquote quote_type=”type1″ author_name=”- William W. Purkey.” width=”50%” float=”left”]”You’ve gottadance like there’s nobody watching, Love like you’ll never be hurt, Sing like there’s nobody listening, And live like it’s heaven on earth.” [/blockquote] Hvis du har været i København for nylig, har du måske stødt på nogle af byens smukke vægmalerier. En af dem er skabt af kunstneren ROA fra Belgien, som er en mester i at få dyrene til at se live ud på vægmalerier.

 

En multi-diciplinær artist, ROA’s work tager form på mure og bygninger, stort skalerede dyr, og, multimedia animationer.  Fokus er på meticulous technique and craft, ROA’s arbejder er stærkt inspireret omkring at få dyr til at virke som om de er levende.

ProjektOutdoor Surface” har 6 godt anerkendte muralist kunstnere, og jeg er glad for at præsentere dig nogle af deres work-in-progress.

Alle photos by Henrik Haven og Søren Solkær.

Gasværksvej 34:
ROA

ROA er fra Belgien og en mester i at tegne, male dyr der ser eksotiske og levende ud. Hans seneste værk er placeret på en skolebygning. 

 

 

[custom_button style=”btn_small btn_type1″ icon=”icon-user” target=”_blank” href=”http://roawebtumblr.com“]Official ROA Website[/custom_button]

 

 

Related posts

Flash Mob Bilka, Esbjerg

John Grandt

Streets of Copenhagen 2

John Grandt

Woman Shares Transformation A Year After Taking Up Running

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud

Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine back ups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Read previous post:
Adobe After Effects

Så hvorfor ikke bare starte på at lave nogle flotte Adobe After Effects video introer troede tilbage i 2012. Boy!...

Close