Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Design Html5

Orange Node HTML5 + PHP

Orange Node HTML5 + PHP

Node er en responsiv portfolio Skabelon, der holdes i minimalistisk stil med stærke farveaccenter. Det har et lydhørt layout, der ser godt ud på mobil- og tablet-enheder. Hjemmesiden er baseret på fuldskærm diasshow, som tilpasser sig enhver visningsstørrelse både vandret og lodret.

Skabelonen leveres med mere end 20 forskellige sidelayouter. Beskrivende Om os side kommer med karrusel, tæller liste, hold sektion, features list og call to action komponent. Milestones side kommer med tidslinjebaseret blog. Serviceside leveres med forskellige funktionslister, procesliste og accordeon. Blog indeholder forskellige sidebar layouts plus fuldbredde indstilling. Der er støtte til forskellige posttyper, herunder post med billede, skyder, video, citat og lyd. Single Post side kommer med kommentarer og efterlade et svar formular. Teamsiden kommer med forskellige layouter, herunder Single Member Page med færdigheder opført sammen med erfaring og uddannelse sektion. Dernæst er Portfolio med forskellige layouter, herunder Portfolio Item Page. Kontakt side leveres med kort over lokalitet og arbejdsformular.

Skabelonen kommer med en omfattende samling af foruddefinerede komponenter (designet til både indholds- og footer-område) som f.eks. Lyd-, accordeon- og fanebladeindhold, blockquote, knapper, opkald til handling, tællerliste, dividere, dropcaps, funktionslister, google map, overskrifter, iframe, sideindholdslayouter, lister, skyderen, procesliste, genoptag, færdighedslinier, 34 sociale ikoner, testimonials, tidslinje og video komponent.

Skabelonen leveres med PSD-kildefiler. Du vil modtage 7 PSD-filer, perfekt organiseret og lagdelt med isolerede vektorikoner og skiver til lettere redigering.

Jeg har lavet Node som et Freelance site, for at vise hvad man kan gøre med sitet. Det er et “fiktivt” site. Men giver et ganske godt indblik i dette temas muligheder. Tjek det ud!!

 

demos.grandts.com/jquery/node/

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
WordPress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

www.grandts.net

John Grandt

www.hjerneskadet.com

John Grandt

Over-the-egde HTML5

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud

Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine back ups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Read previous post:
www.hjerneskadet.com

WWW.HJERNESKADET.COM Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at...

Close