Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Artikler Blog Featured Tech

Nyt Tech Artikler

Nyt Tech Artikler

Som noget nyt begynder jeg på en række artikler som omhandler tekniske udfordringer med f. eks Windows 10, eller andre udfordringer med diverse software programmer. Det kan være Microsoft Office eller andre relevante programmer som i udpræget grad kan drille en bruger som anvender disse.
Det er ikke de vises sten, men et forsøg på at afhjælpe små tekniske udfordringer som mange støder på i deres hverdag. Eller det kan være oplysning om værktøjer der er brugbare for brugere. Kort sagt artikler der bygger på generel oplysning og “how to do it” Jeg håber at andre kan få lidt udbytte af mine artikler og måsk give feedback på om det var til hjælp for dem.

 

Tech Artikler Kategorien

 

 

Related posts

Coming Up 2020 – Cars

John Grandt

Coming Up 2020 – WildLife

John Grandt

support.grandts.com – HTML5

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud og besøgstal!

Wohouuu eller noget! Vi nærmer os med raske skridt over en Million besøgende på grandts.com - pt: er vi på 953332 - det er da vildt. Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine backups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Visit my English Pages
Read previous post:
cars.grandts.com
Coming Up 2020 – Cars

Coming Up 2020 - Cars   cars.grandts.com - Et af de nye tiltag i 2020 bliver et site omkring biler,...

Close