Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Branding Fleksjob

Ny hjemmeside

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.
John Burroughs

 

 

 

Jeg har netop i denne måned (januar 2019) lavet en ny hjemmeside til www.job4me.dk . Denne hjemmeside har aldrig før været offentliggjort. Så her er den så endelig. Jeg har brugt en hel del timer og mange tests for at nå frem til noget som jeg er bare nogenlunde tilfreds med. Jeg kan så kun håbe at brugerne syntes det samme, ellers endelig skriv til mig hvis du er utilfreds med noget på min hjemmeside. Du kan være sikker på at finde noget du syntes om på alle mine domæner, ellers vil jeg blive forbavset. Der er så mange forskellige former for design og sider med et bredt udvalg af læsning generelt at du ikke løber tør for ideer de næste mange timer. Der er som eksempel de mange forskellige udgaver af www.grandts.com som du kan finde under mit portfolio på www.grandts.com – generelt de fleste fra 2011 og frem til i dag.

Good design is obvious, great design is transperant.

 

Related posts

Conspiracy to act like a human

John Grandt

Tip of the Iceberg?

John Grandt

Fleksjob mere stramt end et fængsel?

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud og besøgstal!

Wohouuu eller noget! Vi nærmer os med raske skridt over en Million besøgende på grandts.com - pt: er vi på 953332 - det er da vildt. Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine backups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Visit my English Pages
Read previous post:
Før du går i gang

WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og...

Close