Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Ledelse medarbejder

E-bog: Social Recruiting For Dummies

E-bog: Social Recruiting For Dummies

Hent den her: social-recruiting-for-dummies-4105272

Attract top talent

Build a winning culture

Institute best practices in social recruiting

 

Sociale medier som LinkedIn, Facebook og Twitter er nogle af de mest effektive og relevante værktøjer for både ansøgere og arbejdsgivere. Flere og flere virksomheder har indset, at de via rekruttering på de sociale medier kan få resulater hurtigere og til lavere omkostninger end med traditionel rekruttering. Desuden er Millennials dybt afhængige af den information, der deles i deres sociale netværk – som de selvfølgelig stoler på – for alt fra daglige køb til vigtige livsbeslutninger, herunder karrierebeslutninger. Ved effektivt at benytte de populære sociale medienetværk som blandt andet LinkedIn, Facebook og Twitter, kan du finde de bedste folk til din organisation.

social-recruiting-for-dummies-forside
social-recruiting-for-dummies-forside

Denne e-bog, som er lavet af Oracle, består af seks korte kapitler, der hjælper dig med at finde og tiltrække de bedste kandidater til din organisation gennem effektiv og engageret brug af sociale medier, herunder tips specifikt for nogle af de mere populære sociale netværk (LinkedIn, Facebook og Twitter).

Du finder også ud af, hvordan social teknologi kan hjælpe dig med at finde kandidater, uanset om de er aktive jobsøgende eller ej. Med denne e-bog bliver du godt rustet til at finde og tiltrække de mennesker, din virksomhed har brug for.

 

 

 

 

Kilde: Oracle

 

 

 

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.

John Burroughs

Related posts

Når chefen bedriver Management by Fear

John Grandt

Modstand mod forandringer

John Grandt

Fyret hvad sker der i kroppen

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud og besøgstal!

Wohouuu eller noget! Vi nærmer os med raske skridt over en Million besøgende på grandts.com - pt: er vi på 953332 - det er da vildt. Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine backups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Visit my English Pages
Read previous post:
Før du går i gang

WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og...

Close