Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Wordpress Sider

division.grandts.com

division.grandts.com | WordPress

 

The division Theme er et af de WP projekter som jeg lavede allerførst i stor oplagt format med mange portfolio emner, oprindeligt er dette theme tænkt som foto galleri. Men jeg syntes det passede fint til et portfolio site og blog på det tidspunkt hvor sitet blev oprettet. Jeg har brugt det over flere omgang allerførste gang i 2013 -2014. Og igen i 2016 en kort periode Det er stadig et de themes på themeforest som er mest populær, siden har kørt med en Download/Member sektion som jeg havde god succes med. Udover dette er selve themet ret nemt at arbejde i, selvom jeg mest savner WPBakery bulideren (denne har sin egen builder) men det er nok bare en vanesag, og forbi jeg er lidt forudindtaget med henhold til buildere.

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave disse projekter og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante.

 

 

 

division.grandts.com

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
HTML5
40%

 

 

Related posts

english.grandts.com

John Grandt

www.hjerneskadet.com

John Grandt

www.job4me.dk

John Grandt

Leave a Comment

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
www.hjerneskadet.com

WWW.HJERNESKADET.COM Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at...

Close