Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Webdesign

Design fra Grandts

Design fra Grandts

 

 

Din WordPress hjemmeside er en fremtidssikret løsning

Er du træt af webbureauer og sælgere, der lover mere end de kan holde? Du er ikke den eneste. Når du vælger mig som WordPress webdesigner, behøver du aldrig mere at skulle bøvle med halvhjertet samarbejde.

 

Hvad koster en WordPress hjemmeside

 

Da jeg primært laver hjemmesider kun baseret på Pro Themes, kan jeg ikke give dig en 100% fast pris på dit projekt ud fra det enkelte Theme der tilkøbes, selve projektet, kender jeg af gode grunde endnu ikke heller ikke dine ønsker. Prisen afhænger af bl.a. projektets krav og ønsker til funktioner og udfordringer samt størrelsen på hjemmesideprojektet.

 

Prisindikation

Størstedelen af mine hjemmeside løsninger ligger i prislejet 8000.00 – 10.000, som kan give dig en nogenlunde prisindikation på forhånd. Når vi har afdækket dine behov, og jeg har fået en god fornemmelse for projektet, kommer jeg med en endelig pris på din nye hjemmeside.

At spørge efter en endelig pris på en hjemmeside før jeg har afdækket og forstået dine behov, er ligesom at spørge efter en pris på en bil, uden at fortælle hvilken bil du er på udkig efter.

Skal du have en Kia! eller en Maserati Sportsvogn?

 

Web Development

Jeg laver WordPress med fantastiske temaer, der hjælper designere, udviklere og virksomheder med at skabe hjemmesider til deres startups hurtigt og nemt.

 

 

Brand & Identity

Jeg laver Brands i samarbejde med netop dig, der hjælper din lille virksomhed godt på vej, udvikler også på din nye hjemmeside i det omfang der er ønsket så din startup er hurtig.

 

 

Gratis Opdateringer

Wordpress udvikler sig hele tiden og derfor kan det være svært at følge med. Det skal du heller ikke. Alle opdateringer af WordPress og plugins laver jeg GRATIS for dig så nemt!

 

 

SLL er en forkortelse for Secure Socket Layer. SSL hvilket er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det er sitet også afpasset til og det giver atter en sikkerhed for den enkelte bruger der anvender siderne.

Reklamebeskyttelse

 

Kontakt

 

 

 

 

Related posts

Domænet og tip

John Grandt

Why i made this

John Grandt

Skriv en kommentar

Leave a review

    Read previous post:
    digital-grandts-com
    digital.grandts.com

    digital.grandts.com | Wordpress   digital.grandts.com en anden form for udtryk det var/er et sted med innovativt design, men også et...

    Close