Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Fleksjob

Conspiracy to act like a human

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.

John Burroughs

 

 

Conspiracy to act like a human

 

Virksomheder som tager socialt ansvar giver sig selv et godt omdømme. Og det kan blive en konkurrencefordel i en fremtid med mangel på arbejdskraft. Det handler om at gøre det til et naturligt fænomen, at man tager ansvar for de der besidder en eller anden form for handicap i samfundet.Jeg er selv ramt af et dårligt hjerte men det gør jo ikke at jeg ikke kan udføre visse former for ikke fysiske jobs.

 

En væsentlig udfordring i de kommende år bliver mangel på arbejdskraft og en prognose, som Dansk Erhverv offentliggjorde i juli, viser, at ni ud af 9 sydjyske kommuner kommer til at mangle kvalificeret arbejdskraft i 2020. Derfor bør virksomheder overveje alternative veje til at rekruttere medarbejdere, og det kan fx være at tage imod mennesker, som ellers ikke står forrest i ledighedskøen.

 

En vej til loyale medarbejdere

”Virksomhederne er nødt til at se sig om efter nye måder at finde medarbejdere, og det kan fx være gennem rekruttering af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Opkvalificering kan man desuden få hjælp til hos de fleste kommuner, her vil man gerne investere i f. eks fleksjobbere som trænger til opkvalificering med dette og rette træning, kan fleksjobbere blive til gode og meget loyale medarbejdere,” som jeg selv syntes jeg er.

 

 

Loyalitet & Fleksjobber

 

Jeg kan med sindsro i sindet sige at jeg har gjort hvad jeg kunne hvad angår loyalitet i forhold til min tidligere virksomhed, virksomheden på den anden side har så “belønnet” mig med at opsige mig sammen med 5 andre i virksomheden. Det kan jeg så vælge enten at tage som en udfordring og forsøge at skaffe et nyt job. Eller vælge at være bitter og sur, jeg vælger det første, nemlig et forsøg på at finde et nyt fleksjob. Det er ikke nemt men på den anden side set er der heller ikke nogen der har sagt det skulle være det.

 

Jeg ser dog ikke mig selv på forhånd valgt fra, grundet både alder og dette at have et handicap med i bagagen.  Jeg syntes stadig jeg kan byde ind med noget positivt til den rette virksomhed. Fakta er også at jeg ikke er opsagt på andet grundlag en omkostnings reducering, hvilket jeg da i den grad er taknemmelig for. Hvis den begrundelse altså er “rigtig?” I år er der blevet gået 8 medarbejdere i virksomheden, en rigtig trist udvikling og desværre også en som jeg subjektivt vurderer giver rigtigt mange ridser i lakken på en ellers hæderkronet virksomhed med “værdier” skrevet op på papir. Om de så er selve papiret værd er jeg endnu ikke nået til en konklusion om. Jeg vil understrege at jeg har haft 8 + rigtig gode år i virksomheden.

 

 

 

 

Good design is obvious, great design is transperant.

 

Related posts

Tip of the Iceberg?

John Grandt

Fleksjob mere stramt end et fængsel?

John Grandt

Ny hjemmeside

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud og besøgstal!

Wohouuu eller noget! Vi nærmer os med raske skridt over en Million besøgende på grandts.com - pt: er vi på 953332 - det er da vildt. Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine backups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Visit my English Pages
Read previous post:
Før du går i gang

WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og...

Close