Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Coming Up in 2020 Featured Wordpress Sider

Coming Up 2020 – WildLife

Coming Up 2020 – WildLife

 

wildlife.grandts.com – Et af de nye tiltag i 2020 bliver et site omkring kæledyr og animals & wildlife, jeg arbejder løbende på sååå mange projekter for fortsat at finde noget der kan interessere de der besøger www.grandts.com

Et af de tiltag bliver så wildlife.grandts.com

Siden vil som sådan handle både om verdens wildlife, men også vores kæledyr og kuriositeter omkring kæledyr. Det er dog ikke fastlagt hvornår jeg åbner denne side, udover det bliver en gang i 2020. Men glæd dig, det bliver et anderledes site om Animals & Wildlife (håber jeg)

 

SLL er en forkortelse for Secure Socket Layer. SSL hvilket er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det er sitet også afpasset til og det giver atter en sikkerhed for den enkelte bruger der anvender siderne.

 

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
MP4
5%
Wordpress
35%

 

 

wildlife.grandts.com

 

 

Related posts

Coming Up 2020 – Cars

John Grandt

Nyttige Windows 10-registerhacks

John Grandt

Nyt Tech Artikler

John Grandt

Skriv en kommentar

InformationInformation om nedbrud og besøgstal!

Wohouuu eller noget! Vi nærmer os med raske skridt over en Million besøgende på grandts.com - pt: er vi på 953332 - det er da vildt. Grundet problemer med One.Com har sitet været nede. Det er på godt jysk Træls. Men forhåbentligt er der igen styr på det fra one.com's side. For www.grandts.com betyder det desværre en større oprydning i det at selv mine backups var ødelagt. Det skal jeg beklage men jeg vil arbejde på at få siden opdateret så hurtigt det er muligt. De links som er på siderne der fører til demoer, virker heller ikke efter hensigten så disse er jeg i gang med at tilrette. Tak for din forståelse.

Visit my English Pages
Read previous post:
crash
Breakdown af grandts.com

Breakdown af grandts.com   www.grandts.com gik desværre i sort og derfor er vi i gang med at genoprette siden. Shit...

Close