Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
The Abouts

About John Grandt

John Grandt
John Grandt

Indholdsfortegnelse

About John

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter
hos Gas Turbine Services  Et job som jeg sætter utroligt meget pris på.

 

 

 

Og som samtidig giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. . PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden yder jo en vis form for socialt ansvar også.

Jeg har tidligere været ansat hos Lauritzen i næsten 8  år A/S J. Lauritzen’s Eftf.  – Min hovedopgave her var 1’level IT Support . Jeg har være utroligt glad for at være hos Lauritzen. I en omstrukturerings runde var jeg desværre en af de medarbejdere der ikke længere var en del af fremtiden hos Lauritzen.

 
 
esbjerg
Esbjerg

Jeg er bosiddene i Esbjerg, Danmarks 5 største by, tæt ved Vesterhavet. Jeg er utrolig glad for både min by og dette at bo ved Vesterhavet, den frihed der ligger i at kunne gå tur ved stranden er vel nok det bedste ved vores natur. Vi har vadehavet lige uden for døren og den er desuden en del af Unescos verdensarv, whats not to like! Så jeg føler mig ekstremt privilegeret som menneske. For mig er jagten på lykke IKKE en jagt på den højeste løn, eller de fleste penge. Familie, venner, bekendte og job (og i den rækkefølge) er de vigtigste ingredienser i min jagt på det flygtige ord som lykke jo er.. Carpe Diem


 

Udover ovenstående har jeg før dette været ansat som Webmaster/IT Administrator i en Dansk/Svensk virksomhed som baserer sin virksomhed på Elspil, nemlig Laubjerg Vinsch. Og naturligvis arbejdet meget med mine egne private domæner & mine gratis Support sider til WordPress. Disse kommer op igen i nogle af de nye projekter der er i støbeskeen for 2019. Det er generelt sådan at jeg igennem 2018 har forsøgt at lave Support artikler relateret til WordPress, disse forsøger jeg at få samlet her på www.grandts.com så det udgør en helhed.  Det vil udgøre min backbone for support til WordPress på siderne. Hvis du har lyst til at vide mere omkring mig som person er du meget velkommen til at besøge mit lidt mere personligt prægede websted, www.job2you.dk som er det ældste domæne jeg ejer, dette site er dateret helt tilbage til 2003. Besøg også mit tidligere jobsite fra maj 2019 www.job4me.dk dette site oprettede jeg da jeg blev opsagt hos A/S J. Lauritzen’s Eftf.  for at være på forkant med min jobsituation.

 

 

 

Webmaster & Ejer

 

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard

 

 

 

 

Related posts

Information

John Grandt

John Grandt

John Grandt

Mision & Vision

John Grandt

0 kommentarer

About Grandts.Com 17. oktober 2019 at 16:19 Din kommentar afventer godkendelse

[…] emner som Design, foto, art, samfund, ledelse og så meget andet .Self claimed Grafisk Designer John Grandt. Jeg vil byde dig Velkommen til mit domæne.Dette domæne er for en stor dels vedkommende baseret […]

Besvar

Skriv en kommentar

Leave a review

    Read previous post:
    design-grandts
    Design fra Grandts

    Design fra Grandts     Din WordPress hjemmeside er en fremtidssikret løsning Er du træt af webbureauer og sælgere, der...

    Close