Image default
WP VERSIONER

www.job2you.dk

(Sidst Opdateret Den: 3. september 2018)

www.job2you.dk

 

Om mit websted job2you.dk – NYT OPDATERET  – NYT OPDATERET

Nu opdateret til Version 15.0

Dette domæne bruger jeg som ren og skær reklamesøjle for mig selv. Det er mit resume domæne og til dels en blog omkring job, ledelse, tanker, ideer og en masse andre selviske tekster, af & med yours truely John Grandt. Så velkommen til min side, specielt velkommen til potentielle arbejdsgivere som er okay med ideen om at tage en fleksjobber.

Websitet www.job2you.dk skal ses som en af kernerne i min digitale kommunikation, da det blandt andet er fra denne platform, at jeg har mulighed for at fremvise min profil, informere, engagere og sælge mig selv. Formålet med en hjemmeside kan være meget forskellig afhængig af den unikke situation, men det gælder grundlæggende om at ramme sin målgruppe og adskille sig positivt fra sine konkurrenter – og her er denne hjemmeside et stadigt vigtigere redskab.Min målgrupper er arbejdsgivere der ikke har et problem med at ansætte en fleksjobber.

Jeg har stået bag udviklingen af mange professionelle hjemmesider, og jeg bliver ofte spurgt om, hvad jeg opfatter som en god hjemmeside. Det kan der være mange bud på, da også webdesign naturligvis kan være præget af mode, personlig smag og overbevisning. Men for mig er et godt website grundlæggende en kombination af en god front-end og en god back-end. Det vil sige det møde man har, når man klikker ind på hjemmesiden og den mere tekniske bagvedliggende udvikling. Front-end og back-end hænger mange gange nøje sammen, men her vil jeg dog udelukkende fokusere på front-end delen i form af nogle guidelines for et godt design af hjemmesiden.

Selvom man næsten altid skal sørge for at differentiere sig, er der nogle basale fællestræk ved de bedste hjemmesider. Det vil jeg fremhæve i denne artikel og samtidig berøre “best practice” inden for webdesign.

Du har kun ganske få sekunder til at gøre de besøgende interesseret i din hjemmeside. Det vigtigste budskab skal derfor serveres interessant og tydeligt og der, hvor de fleste kigger allerførst: øverst til venstre på forsiden eller på dine landingpages. Brugerne kigger i et “Z” forløb, og prioriteringen i designet på hjemmesiden bør derfor opbygges herefter.

Det vigtigste budskab skal derfor altid være “above the fold” – dvs. på den øverste del af hjemmesiden. Hvis brugeren skal scrolle ned for at finde hovedbudskabet, risikerer du, at de falder fra. Det er vigtigt, at du får prioriteret dine budskaber, da for mange budskaber stjæler fokus fra hinanden og får siden til at fremstå rodet og uoverskuelig.

Life is digital er som skrevet mest et site for mit resume, ideen er vel overordnet at sælge mig selv. Selve domænet job2you.dk er over 12 år gammel og var det første domæne jeg købte. Jeg stod uden job og et af de mange midler som jeg syntes var til rådighed var et online resume.

www.job2you.dk

 

 

Hence denne side. Det kan godt være at man som fleksjobber ikke kan give sig med 120 % rent jobmæssigt, men det skal ikke forlede arbejdsgivere til ikke tage en chance med en fleksjobber. Der er også kvaliteter som at være møde stabil, forandrings villig, loyalitet, vilje og fighter gen. Det er alt sammen noget jeg i alle tilfælde besidder i udpræget grad.

 

Ellers havde jeg nok ikke fået lov at være i mit job 7+ år på hos min nuværende arbejdsgiver. Som fleksjobber er du ansat under andre vilkår, der kan være mange grunde til at man er visiteret til et fleksjob. For min egen parts del, skyldes det at jeg har et dårligt hjerte. Jeg har desværre haft 6 blodpropper gennem de  sidste 18 år, men det forleder mig ikke til at give op og få førtidspension. Tvært imod giver det mig blot gejst og kampvilje til at fortsat være på arbejdsmarkedet.

 

Ofte er det du som arbejdsgiver ser i en medarbejder på fleksjob heldigvis kun toppen af Isbjerget. Også når det gælder jobs 🙂 Så prøv en fleksjobber. Det er nemmere end du tror, kommuner er faktisk ikke så slemme som samarbejdspartnere som nogle giver udtryk for. Refusion er heller ikke det helt “store” tunge rent administrations mæssig. Faktisk foregår det meste Online!

Nogle af mine interesser

UX : alle aspekter af brugerens interaktion med produktet

: hvordan det opfattes , læres og bruges
Grafisk Design: typografi , billedkunst og sidelayout
New Media : forske og udforske på internettet

Sprog

    Dansk – modersmål
    Tysk – medium
    Engelsk – God

 
2008 – 2017

Web Design

Hvad er forskellen mellem et godt design og et great! design?

Når du sætter dig ned og skal starte et nyt projekt, skal netop det ovenstående være et af spørgsmålene så du er på forkant med de implementerings problemer som uvægerligt vil opstå når du skal designe et nyt websted uanset hvilken kunde, eller branche der end måtte være det aktuelle web projekt.

Med en mission om at konstant at overgå sit eget tidligere arbejde og gå videre og virkelig blive bedre til det, du gør i stedet for at falde ind i selvtilfredshed , stagnation, og i sidste ende , forældelse. Skal du hele tiden være på forkant med det sidste nye inden for design for at gøre en forskel der gør dig i stand til at yde et godt stykke håndværk inden for design & implementering af user interface design.

Desværre er der ikke en enkel, ligefrem formel, som du kan anvende på hvert design, svaret på gåden om , hvad der gør et design great i stedet for godt nok er stor. Der er ikke nogen hemmelighed eller metode til at designe noget, der pludselig gør dig til en helt blandt dine med designere og føre til at netop dit arbejde bliver præsenteret på et CSS galleri på nettet, vinder en Award eller blot blive omtalt på online magasiner som f. eks Smashing magazine, eller andre af de store design steder på nettet.

I stedet for en hurtig , one-size- fits-all løsning er individualitet vejen frem, det bunder i at design skal igennem tre nødvendige forskellige perspektiver: designerens , kundens og  ikke mindst brugerens oplevelse af dit design. Det kræver du lytter til din kunde og prøver at give råd og vejledning ud fra de ønsker kunden måtte have, sammenholdt med hvad der er teknisk muligt og relevant i forhold til det ønskede design.

Det er det at jeg netop forsøger som Designer..

John Grandt

 
 
. …har du en ide? send den til mig:

 

Full WordPress Homepage

 

Skills anvendt i dette projekt.

PHP/CSS3
25%
WordPress
50%
Photoshop
25%
jQuery
25%

 

 

www.job2you.dk

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 
 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 
 

 

Related posts

photo.grandts.com

admin

projekter.grandts.com

admin

video.grandts.com

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close