Image default
About Grandts.Media Tips og Tricks Web Design Wordpress

Work in Progress!

Work in Progress!

Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan have med en hjemmeside som man gerne vil se få besøgende. Vil du gerne have folket kigger på det du laver er du nødt til for det første at komme men noget nyt, i hvertfald mindst en gang hver 3 måned. Og det er netop det jeg næsten altid har gang i her på mit domæne, at lave nye artikler, lave design eksperimenter,showcase dem, og generelt blot forsøge at lave nye artikler eller design. hjemmeside. Så glæd dig jeg arbejder fortsat på at servere nyt på mit domæne du kan hermed få både en visuel,men også en tekst mæssig oplevelse i alle dens afskygninger så du har noget at kigge på og lade dig inspirere af, men det er så kaldt work in progress så det kommer løbende op.

Tak

Tusind tak til de over 420.000 der har besøgt mit domæne siden 2011. Det er jeg utroligt glad for, og det gør naturligvis også at jeg fortsat forsøger at putte indhold på hele dette domæne. Denne side du befinder dig på lige nu omhandler kun foto, fotografering, reviews, ja generelt alt hvad der har med foto, udstyr til fotografering at gøre. Men mit domæne er såååå meget mere end blot denne side, så  gå endelig på opdagelse på hele domænet. Selve  domænet indeholder så meget at det kan være lidt svært at nå rundt i alle kroge.

 

 

In three words I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.”
― Robert Frost

 

Du er besøgende nummer:

 

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register