Grandts. Media & Beyond | V. 11.0 – 2018 – 2019
Image default
Wordpress Sider

video.grandts.com

video.grandts.com | WordPress

 

Da videoer kan være tunge på din server, hvis du vælger selvhostede videoer, har jeg lavet et websted med mine Adobe After Effects intro videoer, der kun er dedikeret til det. Og fordi det kører af Youtube, har jeg også NON Flash, hvilket gør dem brugervenlige på samme tid, selvfølgelig Cross browser venlig også. Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. Domænet / siderne er også et igangværende projekt, som løbende skal udvikle sig. Derfor er der løbende nye / gamle porteføljeelementer tilføjet, da jeg får dem identificeret og tilføjet til min portefølje. Ordbrud og kunst er de sider, hvor de nye ting vil blive tilføjet, når jeg finder noget, jeg er i stand til at dele med mine besøgende. Eller handlinger, som jeg laver regelmæssigt, når tiden er rigtig til dette.

Siden kører mine AAE videointroer som indlejrede filer fra Youtube, hvilket betyder, at jeg har en Youtube-kanal, hvor jeg kan uploade mine intro-filer i mp4-format, hvorefter min fil bliver komprimeret og slået til det format, som Youtube ønsker gør det i den bedste kvalitet og så hvad alle kan se dem.

 

video.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

division.grandts.com

John

bikes.grandts.com

John

videotouch.grandts.com

John

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
ant-and-the-lion
En Fabel Løven & Myren

Der var engang en myre, der hver morgen mødte tidligt på arbejde og straks gik i gang med opgaverne. Myren...

Close