Image default
Domain Sites Wordpress Baseret WP VERSIONER

video.grandts.com

(Sidst Opdateret Den: 25. august 2018)

 

Da videoer kan være tunge på din server, hvis du vælger selvhostede videoer, har jeg lavet et websted med nogle af mine Adobe After Effects intro videoer, der kun er dedikeret til det. Og fordi det kører via Youtube, er disse også NON Flash, hvilket gør dem brugervenlige på samme tid, selvfølgelig Cross browser venlig også. Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv.

Udover dette håber jeg at andre end jeg selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. Domænet / siderne er også et igangværende projekt, som løbende skal udvikle sig. Derfor er der løbende nye / gamle porteføljeelementer tilføjet, da jeg får dem identificeret og tilføjet til min portefølje. Ordbrud og kunst er de sider, hvor de nye ting vil blive tilføjet, når jeg finder noget, jeg er i stand til at dele med mine besøgende. Eller handlinger, som jeg laver regelmæssigt, når tiden er rigtig til dette.

Siden kører en del af mine AAE videointroer som indlejrede filer fra Youtube, hvilket betyder, at jeg har en Youtube-kanal, hvor jeg kan uploade mine intro-filer i mp4-format, hvorefter min fil bliver komprimeret og lavet til det format, som Youtube ønsker, og gør den til en fil i den bedste kvalitet og så alle kan se den.

 

 
. …har du en ide? send den til mig:

 

Skills anvendt i dette projekt.

PHP/CSS3
25%
WordPress
50%
Photoshop
25%
jQuery
25%

 

 

video.grandts.com

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 
 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 
 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

photo.grandts.com

admin

www.job2you.dk

admin

Projekter på Grandts

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close