Image default
About Artikler Domain Sites Featured Sites

Rearange! Mit Domæne

(Sidst Opdateret Den: 3. september 2018)

 

“You’ve gottadance like there’s nobody watching, Love like you’ll never be hurt, Sing like there’s nobody listening, And live like it’s heaven on earth.”

- William W. Purkey.

 

Rearange! Mit Domæne!

 

Når man starter projekter som de jeg for nuværende er  i gang med får jeg ikke rigtigt gjort noget godt for alle sider, men jeg kan heller ikke lade være med at følge udviklingen i besøgstal. Derfor laver jeg ofte (måske for ofte?) omrokeringer på mit domæne generelt, journalen.grandts.com – som jeg forventede ville blive godt besøgt lever desværre ikke op til mine forhåbninger, så jeg har flyttet alle artikler & WordPress support herover på mit hoved domæne. Det ser vi så om var en god ide.

Jeg kan i alle tilfælde konstatere at mit hoved domæne www.grandts.com – Nu er oppe på næsten en halv million besøgende! siden starten af 2008, meget godt syntes jeg. Taget i betragtning at siderne ikke er sådan vildt kendt i den almene befolkning.

Du vil altid kunne finde noget nyt på mine domæner, med jævne mellemrum opdaterer jeg mine hjemmesider. Jeg bruger meget af min fritid på at lave design, vel og mærke i alle de afskygninger jeg nu kan finde på. For mig er det ikke et levebrød, men en stor fritids interesse som jeg beskæftiger mig med, stort set hver eneste dag. Du kan derfor finde eksperimentalt design i både jQuery, Html, WordPress, Adobe After Effects, Ajax, CSS3 og så videre. Der vil ofte være eksperimenterende designs som du måske ikke helt forstår hvorfor er lavet. Det behøves heller ikke give mening for den enkelte, da det ofte blot er eksperimental design i mange afskygninger jeg roder rundt med og tester. Passion for godt design er  vel min form for kunstnerisk åre, egentligt skulle jeg være startet på at agere som amatør fotograf, men har ikke fundet tiden til det. Med et Nikon D5600 som udgangspunkt skal jeg skyde fotos, samt videoer en gang hen i 2019. So Stay Tuned!!

 

 

The kingdom of heaven is not a place, but a state of mind.

John Burroughs

 

 

Related posts

Projekter på Grandts

admin

Work in Progress!

admin

Top Of The Town V.I

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close