Image default
About Artikler Domain Sites Featured Sites

Projekter på Grandts

(Sidst Opdateret Den: 1. september 2018)

 

“You’ve gottadance like there’s nobody watching, Love like you’ll never be hurt, Sing like there’s nobody listening, And live like it’s heaven on earth.”

- William W. Purkey.

 

Mange store projekter! gennemgang!

 

Når man starter projekter som de jeg for nuværende er  i gang med får jeg ikke rigtigt gjort noget godt for min hovedsides blog. Jeg vil dog gerne lave flere artikler men det kniber meget med tiden til at få det gjort, formodentligt er det på sin vis meget godt. Det viser da at jeg er aktiv på mange planer som jeg også gerne vil være, men det der har min store interesse er de experimentale designs jeg ofte roder rundt med.

 

PT: er jeg i gang med Projektet Afrika, som omhandler dette store kontinent og dets 54 lande (de officielt godkendte) alene dette projekt trækker virkelig tænder ud. Men nu har jeg besluttet jeg vil skrive og lave dette projekt, trods det at det sikkert vil tage mig et år inden selve dette er afsluttet. Jeg arbejder også løbende på at opdatere blandt andet følgende domæner photo.grandts.com www.grandts.com  – www.job2you.dk (job2you.dk er lige her i august 2018 redesignet, tjek den ud) – projekter.grandts.com – så alt i alt, er der iværksat ret meget igennem 2018 / 2019

 

Du vil altid kunne finde noget nyt på mine domæner, med jævne mellemrum opdaterer jeg mine hjemmesider. Jeg bruger meget af min fritid på at lave design, vel og mærke i alle de afskygninger jeg nu kan finde på. For mig er det ikke et levebrød, men en stor fritids interesse som jeg beskæftiger mig med, stort set hver eneste dag. Du kan derfor finde eksperimentalt design i både jQuery, Html, WordPress, Adobe After Effects, Ajax, CSS3 og så videre. Der vil ofte være eksperimenterende designs som du måske ikke helt forstår hvorfor er lavet. Det behøves heller ikke give mening for den enkelte, da det ofte blot er eksperimental design i mange afskygninger jeg roder rundt med og tester. Passion for godt design er  vel min form for kunstnerisk åre, egentligt skulle jeg være startet på at agere som amatør fotograf, men har ikke fundet tiden til det. Med et Nikon D5600 som udgangspunkt skal jeg skyde fotos, samt videoer en gang hen i 2019.

 

 

The kingdom of heaven is not a place, but a state of mind.

John Burroughs

 

 

Related posts

Rearange! Mit Domæne

admin

Work in Progress!

admin

Top Of The Town V.I

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close