Featured Web Design Webdesign Wordpress

oyster.grandts.com

Grandts Version 8.0 The OysterTheme er fra  januar 2018. Siden var generelt valgt som hovedside for første halvdel af 2018, indtil jeg mente  der var materiale nok til mit nuværende hovedside. Men jeg fandt Enfold themet frem som nu ligger på pixels.grandts.com og switchede til det og troede jeg havde ramt rigtigt. Desværre levede dette Theme ikke op til mine forventninger, og jeg valgte at bygge lidt på dette design indtil jeg fandt mit nuværende Theme som nu er fosiden for www.grandts.com

Det gav mig ligeledes anledning på blot at starte op på det jeg hele tiden havde villet nå frem til. Nemlig at starte op med et foto site, med reviews og omtale af mange forskellige kameraer, og ikke mindst omtale af de kameraer jeg har haft den store glæde at have haft i hånden. Jeg er vil jeg gerne understrege TOTAL amatør, men det forhindrer mig ikke i at have glæden vad at skyde løs med et kamera.

 

 

oyster.grandts.com

 

 

 

Skills anvendt i dette projekt.

PHP/CSS3
25%
WordPress
50%
Photoshop
25%
jQuery
25%

 

 

 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

Related posts

english.grandts.com

admin

danishbeers.dk

admin

www.job2you.dk

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register