Image default
Adobe After Effects Artistic Page Design Featured Sites HTML5

Light Bulb Exploding Entry

(Sidst Opdateret Den: 3. august 2018)

Light Bulb Exploding Entry | Artistic Page Design

Er et eksperimentalt design som jeg har brugt som indgang til mit sub domain english.grandts.com det er baseret på cross browser video. Denne er før anvendt som indgang til en af mine andre sider digital.grandts.com derfor lavede jeg egentligt et derivate work ud af det til brug for egen vinding. Hvis du ikke helt forstår den er det også ok, som nævnt er det eksperimentelt og noget som jeg syntes var sjovt at rode rundt med. Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk animeret kunst (i min optik)

Lyspære eksplosion

En ekstraordinær stærkt logo-intro. Imponér dit publikum med denne imponerende, slowmotion, 3D-lyspære eksplosion, der afslører enten tekst, eller et logo. Fungerer med logo eller tekst
SoundFX inkluderet (elektrisk støj, pæreeksplosion, faldende glas) Farverne kan redigeres
Lyspære eksplosions animationen blev oprettet med en 3D applikation og er prerendered (høj kvalitets 16 bit png sekvens inkl. Depth pass)

Introen indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af sider, videoer med mere. Og giver et kort glimt af det kunstneriske element som jeg syntes jeg besidder, og den teknologi inden for online design som jeg er så vild med at arbejde med. Adobe After Effects intro video, set up med SVEN HTML5,skip intro, go to page link med videre.

. …har du en ide? send den til mig:

 

Skills anvendt i dette projekt.

MP4/CSS3
12,5%
Photoshop
12,5%
HTML5
50%
jQuery/Adobe After Effects
25%

 

 

Light Bulb Exploding Entry Se den her

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Rearange! Mit Domæne

admin

Projekter på Grandts

admin

Top Of The Town V.II

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close