Image default
Artikler Blog Wordpress Support

Hvad er den bedste måde til at administrere adgangskoder for WordPress

(Sidst Opdateret Den: 1. september 2018)

 

Hvad er den bedste måde til at administrere adgangskoder for WordPress Begyndere

Har du nogensinde følt dig overvældet af antallet af forskellige brugernavne og adgangskoder, du skal huske? For nylig bad en af ​​mine brugere mig om en metode som kan være en af de bedste måder at administrere adgangskoder til WordPress-brugere på? I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan man styrer deres adgangskode ved at dele 3 af de bedste adgangskodehåndteringsværktøjer, som du skal begynde at bruge straks hvis du vil “work smarter, not harder”.

 

Password Manager

 

Hvorfor skal du bruge en Password Manager? De fleste mennesker har brugt et par meget nemt at huske adgangskoder i mange år uden problemer. Det er ikke sikkert.!! lad os bare slå det fast. Som bevist af en række nyere hack på tværs af store websteder, hvis en ondsindet bruger får adgang til alle disse oplysninger, kan de forårsage alvorlige skader. Dette er ikke bare en rædselshistorie, jeg fortæller dig som bruger eller for at skræmme dig. Det er sandt og sker hver dag for hundredvis af mennesker over hele kloden.

Derfor anbefaler sikkerhedseksperter og andre fagfolk brugere at bruge stærke og unike adgangskoder. Nu spekulerer du sikkert på, hvordan kan du huske det hele, når der er så mange forskellige adgangskoder som e-mail-konti, web hosting, sociale konti, WordPress admin area osv. Det er derfor du har brug for en password administrator.

En adgangskodeadministrator gemmer alle dine adgangskoder og giver dig mulighed for at administrere dem ved hjælp af en masteradgangskode. Det hjælper dig også med at generere stærke adgangskoder, når du opretter nye konti og derefter gemmer dem i skyen.

Det bedste ved adgangskodeadministratorer er, at de fleste har en auto-fill-funktionalitet. På denne måde behøver du aldrig at huske eller indtaste noget for websteder, som du allerede har en konto på. Du kan bruge din adgangskodeadministratorapp på alle dine enheder, og det kan nemt importere adgangskoder gemt i din browser. Herunder får du er en liste over de 3 bedste Password Management Apps på markedet (subjektivt set fra mit synspunkt, og afprøvet).

LastPass

 

www.lastpass.com

 

 

 

 

www.dashlane.com/

 

 

www.stickypassword.com

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Projekter på Grandts

admin

Rearange! Mit Domæne

admin

De 7 bedste bacup plugins

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close