Image default
Artikler Blog People

Follow Your Dream

(Sidst Opdateret Den: 1. september 2018)

 

Follow your dreams

 

Alle siger altid, “Følg dine drømme!” Men ikke alle gør det. Livet interjects, regninger hober op, og nogle gange skal har vi jobs vi ikke ønsker at have bare for at komme igennem dagen. Der er dog en række grunde til at følge dine drømme, at bryde trenden og at leve det liv, du altid har ønsket. Her er nogle af dem nedenunder:

 

1. De gør livet værd at leve.

Dine drømme er hvad der kan få dig igennem selv de værste dage. Hvis du kæmper, er dine drømme din grund til at fortsætte. Derfor vågner du om morgenen og prøver igen. De gør hele livet værd at leve. Uden vores drømme er vi defacto intet.

2. Du møder andre drømmesøgere.

Når du er motiveret og spændt på at forfølge dine drømme, tiltrækker du andre mennesker, der har de samme værdier og interesser. Jo mere du omgiver dig med høje achievers, jo længere vil du gå. Så når tiderne bliver hårde, og det er svært at fortsætte, vil dine venner motivere dig til at fortsætte med at opnå det du ønsker (hvis de er rigtige venner.)

3. Du kan være en inspiration for andre.

Hvis du beslutter dig for at forfølge dine drømme, vil du samtidig kunne indgyde håb for andre, der ønsker at gøre det samme. Du kan tjene som deres eksempel og deres grund til, at de burde prøve. Du kan hjælpe dem, træne dem og opmuntre dem til at fortsætte.

4. Du kan sørge for din familie.

Når du er motiveret, er det meget svært at mislykkes. Hvis du sætter meget på dine drømme, og du sørger for, at du kan tjene penge på vejen der hen, kan du sørge for din familie. Nogle drømme tager længere tid end andre at opnå, men det er det der gør slutmålet så meget mere værd.

5. Arbejde i et job, du hader, gør dagene langsomme og trivielle.

Hvorfor skulle du arbejde i et job, du hader? Du tæller timerne, det job du laver gør du ikke så godt, og du vil frygte at vågne om morgenen. I stedet for at forfølge dine drømme! Få begejstringen frem igen for din dag, og nyd processen med at gøre, det som du virkelig elsker.

6. Fordi ingen vil følge dine drømme for dig.

Lad os face det: Ingen andre vil forfølge dine drømme for dig. Alle har deres egne drømme og deres egne mål for, hvad de vil opnå i livet. Hvis du ikke går efter det, får du heller ikke andre til at gå efter dine drømme.

7. Så du kan endelig være glad.

Livet uden drømme er deprimerende. Søg vidt og bredt for din drøm, og giv et løfte til dig selv om at du vil begynde at forfølge dem. Når du kommer på vejen mod dit mål, vil du mærke en tydelig ændring i, hvordan du føler dit liv begynder på en ny forandring.

8. At bevise de er forkert på den.

Vi har alle været omkring folk, der fortalte os, at vores drømme ikke var mulige. Lad det føje brændstof til din brand. Tænk på alle de mennesker, der sagde, at det aldrig ville ske, og gå ud og bevis overfor dem at det var forkert.

9. Det vil gøre dine forældre stolte.

Nogle gange forstår forældre ikke altid vores drømme, eller de forsøger at svæve os over i en bestemt retning af drømme. Men hvis du er stædig overfor dine drømme, og du arbejder hårdt for at nå dem, har dine forældre ingen grund til ikke at være stolte af dig uanset hvilket job du har.

10. Det vil gøre dig stolt.

Endnu bedre end at gøre dine forældre stolte, vil du være stolt af dig selv! Din tillid vil stige, og du vil nyde spændingen og adrenalinen, der følger med, at gøre noget, du altid har ønsket at gøre.

11. Du lever kun én gang.

Livet er kort. Vores dage er nummereret, så hvorfor bruge dem til at lave noget, vi ikke elsker? Det er på tide at træffe en beslutning om at gå efter det.

Jeg er med! Er du?

Related posts

Projekter på Grandts

admin

Rearange! Mit Domæne

admin

Born & Raised

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close