Image default
Design Flash CS

Flash CS Demoer

(Last Updated On: 13. maj 2018)

Flash Demos

Flash Demos er mine gamle sider i Flash CS og Applikationer lavet med Flash CS. Jeg er meget bevidst om at Flash er “død” men jeg har taget disse demoer med da de er en del af mit portfolio af Works samtidig har jeg arbejdet med Flash igennem mange år. At det så ikke længere er Come il Faut er for mig at se brand ærgeligt fordi det er et virkeligt sjovt og givende program. Jeg har været med siden de gode gamle MacroMedia dage, altså før Adobe købte programmet. Men tag et kig på mine “gamle” demoer i Flash CS.

 

 
. …har du en ide? send den til mig:

 

Skills anvendt i dette projekt.

Flash CS
25%
html/CSS3
25%
Javascript
12,5%
Photoshop
25%
jQuery
12,5%

 

 

Flash Demoer

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 
 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Top Of The Town V.II

admin

Top Of The Town V.I

admin

Famous Quotes about Life

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close