Featured Web Design Webdesign Wordpress

english.grandts.com

Grandts Version 4.0 Moon Theme er fra 2014 og igen anvendt i 2017 – 2018 Det er nummer 4 i rækken af Engelsk sprogede hjemmesider jeg har opbygget, mest fordi jeg på den måde kan praktisere og forbedre mit engelske (håber jeg da) Det er et flot tema som dog ikke er for begyndere vil jeg sige. Der er en ret stejl indlæringskurve men når du får “The Hang of it” er det et cool tema at arbejde med. Temaet har både været featured på min hovedside, samtidig med det har kørt som det Engelske pendant til min hovedside. Jeg vil varmt anbefale dette tema som et af de mest fede temaer der er på markedet, hvis man har brug for at fremvise fotos, eller som i mit tilfælde en portfolio sektion. Du kan købe Temaet på Themeforest.Net  

Fotografi – Fuldskærmsfotografi Portfolio, Fotohistorie Blog & Shop for Creative Professionals Alle ved, hvordan søgemaskiner i dag straffer langsomme websites, derfor kan du have stor glæde af “The Moon Temaet” de har skabt et af de hurtigste fotograferingstemaer på markedet. Det er super letvægt og blev bygget ved hjælp af bedste præstations optimeringsteknikker. Fra start SEO optimeret og følger alle WordPress Codex standarder til punkt og prikke, udviklerne har lagt et stort stykke arbejde i at optimere dette tema og gør det fortsat, prøv det virkelig valuta for pengene.

Du kan se alle temaets features via dette link Deres tema lader dig oprette en adgangskodebeskyttet galleri til dine kunder og giver dem mulighed for at godkende eller afvise fotos nemt med Intuitive Interface.Du kan bare bruge flere forskellige formater til dine indlæg select format fra en post redigering skærm og tema vil style det automatisk i henhold til den type du vælger. Tilføj videoer fra youtube, vimeo og andre video netværk, tilføj lyd fra SoundCloud og mange flere funktioner. Ingen vil have det hårde arbejde stjålet. Måne tilbyder brugerdefinerede bygget foto kopibeskyttelse, kan du være sikker på, at dine fotos ikke nemt bliver stjålet fra din blog bare ved at højreklikke og gemme dem. De har også oprettet oprettet en smuk social delings grænseflade, som  ikke tager meget plads fra dine fotos og giver en bruger mulighed for hurtigt at dele dine billeder på populære sociale netværk, emaile det eller bare dele et direkte link.

 

english.grandts.com

 

 

 

 

Skills anvendt i dette projekt.

PHP/CSS3
25%
WordPress
50%
Photoshop
25%
jQuery
25%

 

 

 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

Related posts

www.job2you.dk

admin

danishbeers.dk

admin

oyster.grandts.com

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Register