Image default
WP VERSIONER

enfold.grandts.com

(Sidst Opdateret Den: 3. august 2018)

enfold.grandts.com | V.10.0

 

Enfold Theme, som aldrig rigtig fik chancen på www.grandts.com som front.Dette projekt var tiltænkt som versionen der skulle køre hele 2018 ud, men det blev skrinlagt da jeg fik chancen for at lave min front om til denne side med det nuværende Theme som hedder PenNews oprindeligt havde jeg planlagt at dette først skulle være sket i 2019. Men jeg syntes jeg fandt det perfekte theme til at lave.siden du er på nu Så sådan blev det, jeg lavede desuden et foto site (eller rettere jeg er begyndt på det) og har flyttet næsten alt der har med artikler og blogging at gøre over på journalen.grandts.com – samtidig med jeg har oprettet sitet pixels.grandts.com som vil være et sted for foto, artikler, tips & tricks, cam reviews og meget mere.

Jeg satser på at disse 3 hoveddomæner vil udgøre min Backbone for domænet i de kommende år, ikke at der ikke vil ske nyt. Det vil der helt sikkert også, mit domæne er om noget kendt for ikke at være statisk.

 
. …har du en ide? send den til mig:

 

Full WordPress Homepage

 

Skills anvendt i dette projekt.

PHP/CSS3
25%
WordPress
50%
Photoshop
25%
jQuery
25%

 

 

enfold.grandts.com

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 
 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

photo.grandts.com

admin

www.job2you.dk

admin

projekter.grandts.com

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close