Artikler Blog

Domænet & Tips

slide-1

Domænet og tip

Du vil på mit domæne finde demo sider som har navigation der fører til “døde links” det beklager jeg, men når der rykkes meget rundt og opdateres minimum 3-4 gange om året med enten nye sider eller opdateringer vil der unægtelig være links der ikke længere er aktive. Så venligst bemærk det er et problem du vil støde ind i ved at besøge disse demoer og ældre WordPress Sites. Demo siderne er der som inspiration og portefølje af de media designs som jeg beskæftiger mig med. Og er at betragte som en kilde til inspiration for de der også har et behov for eventuelt at få en ny hjemmeside.
 
Jeg arbejder på at lave en projekt side med lidt mere udførlige oplysninger om de enkelte versioner som har været præsenteret på www.grandts.com domænet. Men pt: er jeg stadig i gang med omrokeringer per dags dato: “02-08-2018”

 

 

Jeg håber du kan hente inspiration til selv at starte med at eksperimentere med design. Mit mål er sådan set kun at give dig inspiration, hvorvidt du har mod på selv at starte en side op er op til dig, men du får dog trods alt et bredt udvalg af visuelle sider,  du kan trawle igennem. Tag det du syntes kan bruges og efterlad gerne en kommentar til mig.

 

Related posts

Born & Raised

admin

Domænet & ting der giver mening

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Registrer

Read more:
pixels.grandts.com
pixels.grandts.com Fotosiden!

pixels.grandts.com | V.1.0   Dette projekt er siden hvor du finder  foto artikler, reviews af cams, linser, tips & tricks...

Close