Image default
jQuery Wordpress Support

De 7 bedste bacup plugins

(Sidst Opdateret Den: 1. september 2018)

Vigtigt:

Mange WordPress-hostingudbydere tilbyder begrænsede backuptjenester, men husk at det er dit EGET ansvar at sikkerhedskopiere dit websted alene. Stol ikke udelukkende på din hostingudbyder til sikkerhedskopiering.Hvis du ikke allerede har sikkerhedskopierer af dit websted, skal du vælge et af disse 7 bedste WordPress-backup plugins og begynde at bruge det du vælger med det samme.

1.BackupBuddy

 
 
 
 

BackupBuddy er den mest populære premium WordPress backup plugin. Den giver dig mulighed for nemt at planlægge daglige, ugentlige eller månedlige backups. Det kan også automatisk gemme dine sikkerhedskopier i Dropbox, Amazon S3, Rackspace Cloud, FTP, Stash (deres sky service) og endda email det til dig selv. Hvis du bruger deres Stash-service, har du også mulighed for at lave realtidsbackups. Den største fordel ved at bruge BackupBuddy er, at det ikke er en abonnementsbaseret service, så der er ingen månedlig gebyr. Du kan bruge plugin’et på antallet af websteder, der er nævnt i din plan. Du får også adgang til premium support forums, regelmæssige opdateringer og 1 GB cloud storage til at gemme dine sikkerhedskopier. Du kan endda bruge BackupBuddy til at duplikere, migrere og gendanne websteder.

 

2. UpdraftPlus

 
 
 

UpdraftPlus er et gratis WordPress-backup plugin. Det giver dig mulighed for at oprette komplet backup af dit WordPress-websted og gemme det i skyen eller downloade til din computer.

Plugin understøtter planlagt såvel som on-demand backup. Du kan også vælge hvilke filer der skal sikkerhedskopieres. Det kan automatisk uploade dine sikkerhedskopier til Dropbox, Google Drive, S3, Rackspace, FTP, SFTP, e-mail og flere andre cloud storage-tjenester (se vores vejledning om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner dit WordPress-websted med UpdraftPlus).

UpdraftPlus har også en premium version med add-ons til at migrere eller klone site, database søgning og erstatte, og multisite support blandt andet. Premium-versionen giver dig også adgang til prioriteret support. Det kan for nogle være et plus at der er denne form for support, selv om den selvfølgelig ikke er gratis.

 

 

3. BackWPUp

 

 

 

BackWPup er et gratis plugin, der giver dig mulighed for at oprette komplet WordPress-backup gratis og gemme den på skyen (Dropbox, Amazon S3, Rackspace osv.), FTP, e-mail eller på din computer.Det er ekstremt nemt at bruge og giver dig mulighed for at planlægge automatiske sikkerhedskopier i henhold til dit websteds opdateringsfrekvens.

Gendannelse af et WordPress-websted fra backup er også meget enkelt. BackWPup Pro-versionen leveres med prioriteret support, mulighed for at gemme sikkerhedskopier på Google Drev og nogle andre flotte funktioner.

 

 

4.BackUpWordPress

 

 

BackupWordPress er et komplet WordPress backup plugin med automatisk planlægnings support. Det giver dig mulighed for at oprette forskellige tidsplaner for din database og filer. Det eneste problem er, at den gratis version ikke tillader dig at gemme dine WordPress-sikkerhedskopier til en cloud storage-tjeneste.

Hvis du vil gemme dine sikkerhedskopier på Dropbox, Google Drive, FTP osv., Så skal du købe en premium udvidelse til den. Udvidelserne er tilgængelige for hver tjeneste, og du kan købe den du har brug for eller hele bundlet.

 

5.Duplicator

 

 

 

 

Som navnet antyder, er Duplicator et populært WordPress-plugin, der bruges til at migrere WordPress-websteder. Men det har også backup funktioner.Det giver dig ikke mulighed for at oprette automatiske planlagte sikkerhedskopier, hvilket gør det mindre end den ideelle primære WordPress-backup-løsning til en regelmæssig vedligeholdelse.

 

6. VaultPress (med Jetpack)

 

 

 

 

VaultPress til at sikkerhedskopiere hjemmesider. VaultPress blev grundlagt af Matt Mullenweg (WordPress medstifter) og hans team hos Automattic. Det er for nylig blevet en del af Automattics anden produkt kaldet JetPack. Du skal bruge en JetPack abonnementsplan til at bruge VaultPress. Der er forskellige prisplaner med forskellige sæt funktioner.

VaultPress tilbyder automatiseret real-time cloud backup løsning startende på $ 3,50 per måned. Opsætning af VaultPress og genoprettelse fra sikkerhedskopier er kun et spørgsmål om klik. Med nogle af deres pakker tilbyder de endda sikkerhedsscanning. Der er et par ulemper ved at bruge VaultPress. For det første er det en tilbagevendende udgift, der kan tilføjes, hvis du har flere WordPress-websteder. For det andet skal du abonnere på JetPack, få en WordPress.com-konto og installere Jetpack-plugin’et på dit websted.

Endelig lagres der på de laveste / billigste planer sikkerhedskopier for kun 30 dages arkiv. Hvis du vil have et ubegrænset backuparkiv, skal du betale gebyr på 29 USD pr. Måned pr. Hjemmeside, hvilket er betydeligt dyrere for begyndere sammenlignet med andre løsninger, der er angivet her.

 

7.AkeeBabackup

Okay, denne backup er vel nok en af de letteste at bruge. Jeg har ikke automatiseret mine backups da jeg er online hver dag og holder et vågent øje med mine websteder. Men muligheden er der så absolut for at gøre dette med AkeeBabackup, jeg vil dog smide et par links for selv give dig muligheden for at lære mere om dette backup plugin, som er mit absolutte foretrukne. Hent AkeeBabakckup & Lær mere om dette plugin via disse videoer herunder. Bemærk at du skal have PRO versionen for at få automatisk backup…

 

 

 

 

Afsluttende tanker

 

Hver WordPress backup plugin har dets fordele og ulemper. Jeg bruger selv Akeeba Backup af to hovedårsager. Det er ekstremt nemt at bruge, og det giver real-time inkrementale sikkerhedskopier. Hvad det betyder er, at i stedet for at sikkerhedskopiere alle dine filer hver dag eller hver time, skaber det kun en sikkerhedskopi af, hvad der er blevet opdateret bogstaveligt i løbet af få minutter efter opdateringen. Dette er ideelt til store websteder som mit, fordi det giver mig mulighed for at bruge mine serverressourcer effektivt.

Men hvis du kører en lille til mellemstor hjemmeside og hader at betale månedlige gebyrer, så anbefaler jeg også gerne det populære BackupBuddy-plugin. Hvorfor? Fordi de har deres egen cloud storage, Stash, som gør det nemt for begyndere at gemme deres sikkerhedskopier i skyen det er blot et spørgsmål om få klik.

Uanset hvilken WordPress backup-plugin du ender med at vælge, skal du IKKE gemme dine sikkerhedskopier på samme server som dit websted.

Ved at gøre det sætter du alle dine æg i en kurv. Hvis din server hardware mislykkes eller værre du bliver du hacket, så har du ikke en sikkerhedskopiering, der kan gendannes formålet med at oprette regelmæssige sikkerhedskopier er jo netop dette.

Derfor anbefaler jeg stærkt at gemme dine sikkerhedskopier på en tredjeparts service som Dropbox, Amazon S3, Google Drive osv. Eller på en ekstern hardisk /NAS af din egen. Det er alt. Jeg håber, at denne liste hjalp dig med at vælge det bedste WordPress-backup-plugin til dit websted. Du kan også se vores trinvise WordPress-sikkerhedsvejledning til begyndere. Hvis du kunne lide denne artikel, bedes du share, share og share. Du kan også finde mig på Twitter og Facebook.

 

 

Good design is obvious, Great design is transparent

 

Related posts

Digital Nature

admin

Monday Teaser HTML5

admin

Glitch Teaser HTML5

admin
Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close