Image default
WP VERSIONER

biker.grandts.com

(Sidst Opdateret Den: 3. august 2018)

Personlig side omkring MC

biker.grandts.com | by John Grandt

Er en personlig side omkring det at køre på MC generelt & Typer af bikes specielt. Generelt er jeg fan af Touring og Street Racere når snakken går på MC’ere som jeg holder af. Pt: kører jeg på en SUZUKI GSF 650 SA K9 som jeg er vældig glad for den er utrolig stabil og en meget fin cykel til en novice som mig.Siderne er under løbende udvikling og de vil blive opdateret i det tempo jeg nu føler for. Deltag i at gøre siderne bedre ved at smide en kommentar det vil gøre at siderne bliver bedre for den enkelte bruger.

Og en god måde at sprede budskabet om denne side.Navigationen finder du øverst oppe på siden. Jeg starter i år (2019) med også lave reviews af Suzuki modeller, disse kommer langsomt men sikkert op på disse sider. Hen over året vil de blive lanceret alt efter min tid til at opdatere siderne på biker.grandts.com.

 
 
. …har du en ide? send den til mig:
 

 

 

Full WordPress Homepage

 

Skills anvendt i dette projekt.

PHP/CSS3
25%
WordPress
50%
Photoshop
25%
jQuery
25%

 

 

biker.grandts.com

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 
 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 
 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

photo.grandts.com

admin

www.job2you.dk

admin

projekter.grandts.com

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close