Grandts. Media & Beyond | V. 11.0 – 2018 – 2019
Image default
The Abouts

About Grandts.Com

Denne hjemmeside er Version 10.4

Det er en voldsom opgradering i forhold til den sidste version 10.3, på mange planer. Jeg er endelig kommet i gang med at sætte en ny dagsorden for meget mere skriblerier omkring emner som Design, foto, art . Siderne vil forventeligt ligeledes være indgangen til at det meste af mit arbejde med fotod, fotografi, cam, reviews og meget mere, version (10.3) . Det er et flot, lyst og venligt WordPress Site som dette site du er på nu. Og syntes jeg velegnet til netop dette formål.

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard

Ord og billeder af både artistisk oprindelse samt berømte quotes. Jeg har altid været meget glad for kunst og kultur, og det har fået en noget mere fremtrædende rolle på min hoved side www.grandts.com – denne side som du er på lige nu er placeret på subdomænet  photo.grandts.com  – om man syntes om siderne er jo op til den enkelte. Min smag behøver ikke være din, uanset om det er avantgarde eller andre udtryksformer. Men disse ting betyder nu personligt mere for mig end penge eller prestige. Jeg elsker også at lave mad. Og jeg roder ofte med mine egen kunstneriske elementer i software-programmer som Photoshop, Adobe After Effects med flere. Det næste store projekt er dette at jeg er i fuld gang med fotografering ganske vist som amatør, men ikke desto mindre er det planen at jeg i 2019 vil fortsætte med enten denne version som udgangspunkt eller måske oprette et helt nyt domæne til dette formål. Det kan sagtens være den først komer i 2020 – med det er planen at den vil indeholde fotokunst fra Yours Truely.


 

 

 

 

Related posts

Website Disclaimer

John

Privacy Policy

John

TOS

John

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
ant-and-the-lion
En Fabel Løven & Myren

Der var engang en myre, der hver morgen mødte tidligt på arbejde og straks gik i gang med opgaverne. Myren...

Close