Image default
Adobe After Effects Artistic Page Design html jQuery

1-in-20

(Last Updated On: 3. august 2018)

1-in-20 | Artistic Page Design

Er et eksperimentalt Adobe After Effects design som jeg har på min main side www.grandts.com det er baseret på Flash CS, samt html. Reelt sammenstykket fra en video hentet fra Youtube og sammensat i en Adobe After Effects  video som jeg har kaldt 1-in-20. Som jeg syntes er lidt eksperimentel, derfor lavede jeg egentligt et derivate work ud af det til brug for egen vinding. Hvis du ikke helt forstår den er det også ok, som nævnt er det eksperimentelt og noget som jeg syntes var sjovt at rode rundt med. Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst (i min optik)

 

. …har du en ide? send den til mig:

 

Skills anvendt i dette projekt.

FLASH CS
12,5%
HTML
50%
Photoshop
12,5%
Adobe After Effects
12,5%
Video MP4
12,5%
jQuery/CSS3
25%

 

 

1-in-20 Se den her

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Top Of The Town V.II

admin

Top Of The Town V.I

admin

Digital Forest

admin

Skriv en kommentar

Read more:
joomlashop-front
www.joomlashop.dk

www.joomlashop.dk   Om mit websted www.joomlashop.dk Nu oppe som showcase   Det primære arbejde ligger i at implementere Joomla! CMS-systemer...

Close